Notice: Undefined variable: html in /home/kunstenreligie/domains/kunstenreligiegouda.nl/public_html/administrator/components/com_chronoforms/form_actions/custom_code/custom_code.php(19) : eval()'d code on line 8
i
Kruiswegstaties Sint Jan Gouda VVV Museum Gouda

MenuSluiten

Over de Expositie

De Kruiswegstatie

De Kruiswegstaties

De staties zijn, met een onderbreking van enkele maanden, vrijwel het gehele jaar te zien in de wereldberoemde Sint-Janskerk in Gouda. De actuele expositie data leest u in de agenda op de startpagina van deze site. Het bestuur van de Stichting staat er voor open om de staties ook elders in een passende omgeving te exposeren. Zo werden de staties eerder met veel succes tentoongesteld in de Belgische gemeente Mol, in de Grote of Sint Bavokerk in Haarlem en in de Oude kerk te Delft. Ook hebben ze, op een heel bijzondere wijze geprojecteerd, als visuele elementen deel uitgemaakt van een geheel nieuwe Passie die in Oldenzaal en Ootmarsum is uitgevoerd.

Heeft u interesse de staties in uw eigen omgeving tentoon te stellen, neem dan contact op met de secretaris mevr. Anneke Löwik. Het secretariaat kunt u bereiken via het contactformulier. Wij bespreken dan graag met u de mogelijkheden.

 

 

.